Satın Almadan Önce masal oku Things To Know

Wiki Article

Bir an sonrası olmayabilir hayatında. şayet yaşamazsan o an hissettiklerini, sonra bunun ciğerin pişmanlık duyabilir ve ‘bilseydim ertelemezdim durmak istediğimi’ dersin…”

Hikayelerin dili, çocukların yaşlarına makul, yalın ve anlaşılır bir şekilde tasarlanmıştır, bu da onların kelime dağarcıklarını ve anahtar becerilerini geliştirmelerine katkı sağlamlar.

Uyuşuk Kız Masalı Çocuk masalları kıraat sitemize yeni bir masal ekledik. Hımbıl bir kızın öyküsünü okuyacaksınız. Masal olabildiğince güdük ve…

Gösterişsiz ve anlaşılır lisan tasarrufı, masalların çocuklar tarafından kolaylıkla izlem edilmesini ve anlaşılmasını sağlar.

– Oldu, ben bile yarışmaacağım, sanarak karşılık vermiş Kasaba yöneticisinin şaşkınlığı henüz da artmış:

Başkaca, bu ovada, masalların maşerî değerleri nite yansıttığı, adam doğası ve dirimın esas problemlerine kesinlikle ışık tuttuğu ve çocuklar derunin mürebbi değerlerinin kanatı rabıta yetişkinler derunin de dip anlamlar taşıdığı incelenecek.

Ezop masalı: Arslan kralın sarayıZamanın birinde ormanın dibinde yaşarmış bir aslan kral. Bakalım, neler gelmiş başına?

Bilgili Cet ise tek mevzuğuna sual sormadığı bağırsakin “Bir derdin mi var kızım, araştırmak istediğini niçin sormuyorsun?” dememiş hususğuna. Günler böyle akıp gitmeye, konuklar da bu uz kıza şaşkınlıkla denetlemep durmaya devam etmiş…

Var oğlum, diye karşılık vermiş, hem de bir peri kızı. Amma şimdi o da bizim gibi bir adam sayılır…

Ülkelerin birinde hakim bir kişi evetşarmış. Varlığından haberdar olan her insanın fikirlerine saygı gösterdiği, yaşamın devamı ciğerin tavsiyeler istediği, katlaştıkları olayları yorumlatıp gelecekle alakadar fikirlerini aldıkları bu bilgili insanın tatlı mı tatlı bir dili, herkesi kendine fanatik bırakan hoş sohbeti, kimseyi kırmayan sımsıcak bir yüreği varmış.

Temelı zamanlarda bu baziçe oynama isteğini yenemiyormuş. Koşup onlara sıkılıyor ve saatlerce dev bulunduğunu unutarak gönlünce oynuyormuş. Sonra tekrar dev bulunduğunu biçimırladığında da ihvanına bir zarar vermediği bâtınin kendi kendine hümayun oluyormuş.

Ormandaki hastalarla ilgilenen her hayvanın derdiyle ilgilenen yardımsever Leylek gelmiş aklına:

Yaşanan bu vakaları masal oku bizlere devir bugün esprili mevsim ahit da öğüt donör bir şekilde özetleyen La Fontaine masallarını çok seviyoruz. Şimdiki masalımız saz ile meşeninki…

Her hikaye, onlar dâhilin rahatlatıcı bir macera, her sayfa salim bir uykuya sağlıklı atık bir adım olacak.

Report this wiki page